Ruukki fix 175 difuzinė plėvelė
  • Ruukki fix 175 difuzinė plėvelė

RUUKKI FIX 175 30 m2

91,90 EUR
68,92 EUR Sutaupote 25%
Su mokesčiais

Ruukki 4 sluoksnių difuzinė plėvelė su papildomu armavimo sluoksniu, pagerinančiu plėvelės patvarumą įplyšimui. Plėvelės abiejuose kraštuose yra integruotos lipnios juostos, garantuojančios itin patikimą sukibimą ir sandarumą.

Kiekis
  • Saugus atsiskaitymas Saugus atsiskaitymas
  • Pristatymas visoje Lietuvoje Pristatymas visoje Lietuvoje

Pagrindinė difuzinių ar antikondensacinių stogo plėvelių funkcija - apsaugoti stogo konstrukciją bei termoizoliacinį sluoksnį nuo bet kokio drėgmės patekimo. Kad ir kokia sandari būtų danga, nesvarbu ar ji yra plieninė, čerpių, beasbesčio šiferio ar bet kuri kita, ekstremalioms oro salygoms veikiant gali atsirasti vandens pratekėjimas, arba susidaryti vandens kondensatas. Todėl visų stogo dangų gamintojai savo instrukcijose reikalauja įrengti ventiliuojamą oro tarpą ir naudoti specialias stogo plėveles.

Stogo plėvelės funkcionalumas labai skiriasi nuo parastų (ne stogui skirtų) plėvelių. Difuzinių ar antikondensacinių stogo plėvelių membraniniai ir kt. sluoksniai sukurti taip, kad nepraleistų drėgmės iš viršaus, o iš apačios - atvirkščiai, bet kokia atsiradusi drėgmė kaip mat būtų sugeriama ir pernešama į stogo plėvelės paviršių, t.y. į ventiliacinį oro tarpą ir pašalinama į lauką.     

Ruukki siūlo kelių rūšių, laiko patikrintas stogo plėveles, kurios skiriasi savo funkcionalumu (kvėpuojančios/nekvėpuojančios), tvirtumu, ilgaamžiškumu, efektyvumu ir kt. savybėmis. Tinkamos plėvelės parinkimas priklauso nuo Jūsų stogo konstrukcijos ir pageidaujamo rezultato. Ruukki stogo plėvelių apatinis sluoksnis gaminamas iš tekstilės, skirtingai nei kai kurių kitų, rinkoje pigiau siūlomų, celiuliozės pagrindu pagamintų stogo plėvelių. Drėgmei ir šalčiui veikiant, pigios, celiuliozės pagrindu pagamintos plėvelės labai greitai išsisluoksniuoja ir visiškai praranda savo funkcionalumą.

plev_difuz_ruuk_05_30

Charakteristikos

Plėvelės rūšis
Mikroporinė plėvelė
Plotis
1,5 m
Paviršiaus masė
175g/m2
Ilgis
20 m
Atsparumas UV spinduliams
iki 4 mėn.
Kiekis rulone
30 m2
Vandens garų laidumo savybės (sd)
0,03 m
Degumo klasė
E
Lipnus kraštas
Taip
Prekių pristatymas iki 3 d.d. pristatymo kaina 10Eur. Prekes galite atsiimti nemokai, Ruukki Lietuva sandeliuose, adresu: Pramonės g. 16, Vaidotai

3 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: